Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Tren deg slank og sterk med slyngetreneren - følg vårt program

Nybegynner eller erfaren - du trenger bare kroppsvekten din, en slyngetrener og tyngdekraften for å komme i gang

Træn dig slank og stærk med slyngetræneren - følg vores program
Tren deg slank og sterk med slyngetreneren - følg vårt program
- af Fitness Engros
26.01.2023
Fitness Engros

Trening gir bedre minne og mindre stress 

Sliter du med stress, angst eller nervøsitet? Den beste måten å håndtere stress i hverdagen, angst eller nervøsitet før en eksamen eller lignende, er å ta på treningsskoene og bevege seg. Enten det er stress, angst eller en helt annen ubehagelig følelse du har i kroppen, kan trening være en del av løsningen. Du har sikkert hørt det før, men la oss huske hvorfor trening er bra for hjernen 🧠

  • Hjelper med å regulere ned stresshormoner 
  • Frigjør endorfiner til hjernen, som hjelper på humøret 
  • Har en positiv effekt på søvnen når det gjøres regelmessig 
  • Tilfører oksygen og blod til hjernen, noe som forbedrer hukommelsen - spesielt kondisjonstrening 

Enten det er yoga, styrketrening, løping eller bare en spasertur, vil jevn fysisk trening ha en positiv innvirkning på deg mentalt.

Trening for å bli kvitt stress og angst med slyngetreneren 

Slyngetreneren er et supert effektivt og praktisk verktøy når du skal begynne å trene, siden du ikke trenger annet enn din egen kroppsvekt, slyngetreneren og tyngdekraften. Enten du er nybegynner eller erfaren, kan slyngetreneren tilpasses alle nivåer og brukes av alle. Du bestemmer vanskelighetsgraden. Den kan finnes på de fleste treningssentre og kan enkelt settes opp hjemme i hjemmegymmet ditt, utendørs eller tas med på ferie. Den må bare henges opp, og du er i gang. Dessuten tar den så liten plass at du uten problemer kan legge den bort når du er ferdig med hjemmetreningen din. 

Når du trener med slyngetreneren, kan du velge å fokusere på ett område av kroppen eller utføre en fullkroppstrening. Slyngetreneren er gunstig fordi du forbedrer styrken, kjerne, balanse, kondisjon, utholdenhet og koordinasjon i kroppen din. 

Rask fullkroppstrening med slyngetreneren 

Det finnes et hav av treningsøvelser med en slyngetrener. Du kan faktisk gjøre over 50 forskjellige øvelser, som gir deg muligheten til å gjøre variert fullkroppstrening - hver gang du tar den frem. 

Vi har satt sammen et 15-minutters program med en slyngetrener, slik at du raskt og effektivt kan trene hele kroppen. Ta gjerne flere sett hvis du trenger mer. Dessuten kan du legge til flere dimensjoner til øvelsene ved for eksempel å hoppe i knebøyene dine (jump knebøy), slik at du får mer kondisjon og styrke. En annen god måte å utfordre deg selv på, er ved å justere plasseringen av kroppen i forhold til slyngetreneren. Det vil si at du kan utfordre deg selv ytterligere ved for eksempel å gå lenger ned mot midten av slyngetreneren i dine rows og curls. 

Gjør tre runder med 40 sekunder arbeid og 10 sekunder pause: 

  • Curls 
  • Knebøy 
  • Rows 
  • Ab crunch 
  • Mountain climbers 
  • Planken 

Se øvelsene med slyngetreneren her.  

Se her hvor enkelt det er å henge opp slyngetreneren din. 

Hos Fitness Engros kan du finne slyngetrenere i ulike farger og prisklasser. Dessuten kan du finne alle nødvendige verktøy for å henge opp slyngetreneren din både hjemme, utendørs og på treningssenteret. Finn den som passer akkurat ditt behov. Lykke til med treningen din.

Hurtig helkropstræning med slyngetræneren

Der findes et væld af træningsøvelser med en slyngetræner. Du kan faktisk lave over 50 forskellige øvelser, som giver dig mulighed for at lave en varieret helkropstræning - hver gang du hiver den frem. 

Vi har sammensat et program på 15 minutter med en slyngetræner, så hurtigt og effektivt kan træne hele kroppen. Tag eventuelt flere sæt, hvis du har brug for mere. Desuden kan du tilføje flere dimensioner til øvelserne ved fx at tilføje hop til dine squats (jump squats), så du får mere kondition og styrke. En anden god måde at udfordre sig selv på, er ved at justere på placeringen af kroppen i forhold til slyngetræneren. Det vil sige, du kan udfordre dig selv yderligere ved fx at gå længere ned mod midterpunktet af din slyngetræner i dine rows og curls.

Lav tre runder med 40 sekunders arbejde og 10 sekunders pause: 

  • Curls 
  • Squats 
  • Rows 
  • Ab crunch 
  • Mountain climbers 
  • Planke 

Se øvelserne med slyngetræneren her.

Se her, hvor let det er at hænge din slyngetræner op.

Hos Fitness Engros kan du finde slyngetrænere i forskellige farver og prisklasser. Desuden kan du finde alle de nødvendige redskaber til ophængning af din slyngetræner til både hjemme, derude og i fitnesscenteret. Find den, der passer lige præcis til dit behov. God fornøjelse med din træning.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point