Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Boutique fitness. Hva er det?

Intervalltrening på tredemølle kombinert med styrketreningselementer i et klubbmiljø er oppskriften på et konsept som sprer seg raskt verden over.

Boutique fitness. Hva er det?
- af Fitness Engros
21.02.2019

Intervalltrening på tredemølle kombinert med styrketreningselementer i et klubbmiljø er oppskriften på et konsept som sprer seg raskt verden over.

Populariteten av konseptet kan nok i stor grad tilskrives intensiteten, som både beskriver selve treningen men også atmosfæren. Atmosfæren gjør disse timene til noe ekstraordinært. Deltakerne trener i et mørklagt rom, hvor lyd, lys og instruktør skaper en følelse som nærmest kan beskrives som å gå på klubb med vennene sine. Kombinert med den intensive treningen som er designet for å få deg til å yte ditt maksimale, kan du være sikker på et endorfinkick som du blir avhengig av og kommer tilbake til.

Hva er boutique fitness?

Typisk et mindre treningssenter som spesialiserer seg på gruppetrening. Ett treningssenter har vanligvis bare noen få typer av gruppetimer, typisk en til tre forskjellige timer å velge mellom. Felles for dem alle er at hver time er intens med en engasjert instruktør i kombinasjon med lyd og lys som gjør trening til en opplevelse. Selve treningen er intens, og som deltaker har man en følelse av å ha ytt sitt maksimale, og til gjengjeld får man et absolutt kick av å delta.

Boutique fitness i Danmark

Konseptet er allerede stort i USA og England, og det begynner sakte men sikkert å gjøre sitt inntog i Danmark og Skandinavia. For eksempel har Barry’s Bootcamp sentre i både Sverige og Norge. Barry’s Bootcamp er bygget opp rundt Woodways topp profesjonelle tredemøller og Fitbench. Et annet godt eksempel er Larkhill Training Rooms, som i stedet for løping har skapt en opplevelse rundt indoor cycling og boksing med Boxmaster. I Danmark har vi ennå ikke sett noen Boutique Fitness-studioer i full skala, men det er tydelig at treningsbransjen her hjemme har begynt å fatte interesse for konseptet.

Vi har også som leverandør begynt å oppleve en økt interesse for konsepter som minner om boutique fitness i Danmark. Nylig har vi levert utstyr til The Club, som med topp moderne treningsfasiliteter også hadde et ønske om å kunne tilby gruppetrening på linje med verdensomspennende boutique fitness-studioer. Dette passer veldig godt sammen med ønsket om å gjøre treningen til en opplevelse man ser frem til, samt en klar visjon om å være medlemmenes foretrukne treningsklubb.

The Club har innredet en av gruppetreningssalene utelukkende med Star Trac’s topp tredemøller samt Fitbench, som legger grunnlaget for intervalltrening kombinert med styrke- og kroppsvektstrening. Treningen krydres med lyseffekter og kul musikk. Alt i alt en utrolig effektfull opplevelse for medlemmene.

Boutique Fitness er en eksklusiv totalopplevelse

Boutique Fitness er en eksklusiv opplevelse, og kanskje er det nettopp det som skal til for å gjøre noe med det danske treningsmarkedet, hvor det i stor grad er fokus på prisen for et medlemskap. Medlemmene får mye mer enn bare trening, de får en opplevelse og en “connection” med superentusiastiske instruktører og de øvrige medlemmene, og det har vist seg i andre land at medlemmene er villige til å betale ekstra for dette.


Er du interessert i å høre mer om hvordan du selv kan jobbe med treningskonsepter som Boutique Fitness i ditt treningssenter? Da er du velkommen til å kontakte oss på mail eller tlf. 5614 1544.

Relaterede produkter
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point