Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Se vores udvalgte måneds produkter her
Månedens produkter
Profesjonelt utstyr til sterke priser

Månedens produkter

Merke
Farve

Hver måned utforsker Kim vårt omfattende sortiment for å bringe deg det beste innenfor sesongens trender, enestående tilbud, spennende nye produkter og mye mer.

Hvorfor disse produktene?

Sesongens beste: Med et øye for detaljer og sesongens skiftende behov velger Kim produkter som passer perfekt til tiden på året.

Skarpe priser: Vi vet at verdi for pengene er viktig for deg. Derfor inkluderer vi produkter som tilbyr eksepsjonell verdi, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Nye og spennende funn: Oppdag de nyeste tilskuddene til vårt sortiment. Vær blant de første til å prøve nye produkter som setter nye standarder.

Våre anbefalinger: Noen produkter fortjener spesiell oppmerksomhet. Enten det er på grunn av deres unike egenskaper, kundeanmeldelser eller eksklusivitet, fremhever vi dem for deg.

Se gjennom vårt utvalg og la deg inspirere. Fra dagligdagse nødvendigheter til spesielle anledninger, vi har noe for enhver smak og ethvert behov.
Med Kim Skalborgs ekspertise og vårt løfte om kvalitet, kan du være sikker på å finne månedens beste kjøp her. Dyk ned i vårt spesielt utvalgte produkter – din neste favoritt venter kanskje på deg!

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point