Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Hotel STAY på Bryggen

Ny bygning - Nye treningsfasiliteter i samarbeid med Fitness Engros

Hotel STAY på Bryggen
- af Fitness Engros
14.05.2024

Treningsfasiliteter er en viktig del av hotellets branding

Hotell-fitness er etter hvert et utbredt fenomen. De fleste gjester forventer et treningsrom som fullt ut er på nivå med kommersielle treningssentre. Treningsrommet skal gjerne være i tråd med hotellets uttrykk, slik at gjestene får en følelse av sammenheng og opplever en rød tråd mellom hotellets identitet og treningsfasilitetene. I forbindelse med flytting til en ny bygning, ønsket STAY å introdusere eksklusive treningsfasiliteter, badstue og dampbad til sine gjester/leietakere.

Kim Karlsen, adm. direktør for STAY kommenterer; “Vi har på STAY Bryggen alltid stilt etter å gi våre leietakere en uovertruffen opplevelse, som strekker seg fra våre luksuriøse leiligheter til våre førsteklasses fasiliteter. Vi ville også etablere et eksklusivt treningsområde, badstue og dampbad som kunne matche og overgå forventningene fra våre leietakere”.

Fra sykkelkjeller til treningssenter

De fleste kjenner STAY-konseptet og deres leiligheter, som er lekre og luksuriøse. Alt er i toppklasse! Så oppgaven ble ikke mindre av at det skulle etableres et treningssenter i sykkelkjelleren, som ved prosjektets start var betong og veldig lite innbydende. Takhøyden var også noe som måtte tas hensyn til, da det er ca. 2,45-2,50 meter til taket.

Kim Karlsen, adm. direktør for STAY kommenterer; “Vi hadde en utfordring med blant annet et lavt tak, men med Fitness Engros’ ekspertise oppnådde vi et tilfredsstillende resultat”.

Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen
Hotel STAY på bryggen

STAY-konseptet er garanti for lekre detaljer og luksus

For å holde STAYs stramme konsept, valgte vi utstyr fra Star Trac 8 Series cardio, samt Nautilus Inspiration styrke i svart ramme og svarte seter, som passet stilistisk best inn og kunne være en super flott kontrast til interiørarkitektens tanker om lys, vegger, gardiner, gulv mm. For de som ikke kjenner til utstyrets kvalitet, så leverer Star Track og Nautilus utstyr fra øverste hylle, og kvalitet og brukervennligheten er helt på topp og er en forlengelse av STAYs kompromissløshet innenfor nettopp kvalitet.

Kim Karlsen fortsetter; “… de (Fitness Engros) hjalp oss med å velge utstyr fra Star Trac 8 Series kardiomaskiner og Nautilus Inspiration styrkemaskiner, som både er funksjonelle og matcher vår innredning på STAY. Vi fant den ideelle samarbeidspartneren i Fitness Engros. Med et øye for kvalitet og sans for detaljer, forvandlet Fitness Engros vår kjeller fra et rått og veldig utiltalende rom til et toppmoderne treningssenter, som er skreddersydd til våre behov og preferanser”.

Vi er glade for at STAY setter pris på våre løsninger, og vi ser frem til det fortsatte samarbeidet med STAY, som i lang tid fremover vil sette standarden høyt i forhold til kompromissløse løsninger - også innenfor fitness og velvære. Vi takker for et spennende og givende samarbeid, hvor resultatet taler for seg selv.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point