Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Få fingre i sommerens favoritter - med 20% rabat
Sommerens produkter
Få tilgang til gode sommer deals og spar 20%

Sommerens produkter

Merke
Vektintervall
Farve
Pris
Vurdering min.
Spar 20%
LMX. EVA Foam Roller
LMX. EVA Foam Roller

kr 508  / kr 635,00 
Spar 20%
SQ&SN CF Olympic vægtstang - 20 kg
SQ&SN OL Vektstang 20 kg

kr 1 916  / kr 2 395,00 
Spar 20%
SQ&SN Bodypump Vektstang
SQ&SN Bodypump Vektstang

kr 356  / kr 445,00 
Spar 20%
Komplet SQ&SN Pumpset til Bodypump
SQ&SN Bodypump Sett

kr 1 276  / kr 1 595,00 
Spar 20%
LMX. Treningsstrikk 12 m
LMX. Treningsstrikk 12 m

kr 476  / kr 595,00 
Spar 20%
LMX. Shaker Bottle
LMX. Shaker Bottle

kr 68  / kr 85,00 
Spar 20%
LMX. Balance Dome Balansetrener
LMX. Balance Dome Balansetrener

kr 1 348  / kr 1 685,00 
Spar 20%
LMX. hoppetau i Lær
LMX. hoppetau i Lær

kr 188  / kr 235,00 

Velkommen til sommerens fitnessfavoritter

Sommeren er tid for fornyelse og forbedring, både ute i solen og innendørs i treningslokalet. Vår produktsjef, Kim Skalborg, har nok en gang gjennomgått vårt omfattende sortiment for å sette sammen en eksklusiv kolleksjon av sommerens must-haves innen fitnessutstyr.
Enten du trener hjemme, på treningssenteret eller utendørs, har vi de perfekte produktene for å booste treningen din denne sommeren.

Sesongens høydepunkter:

  • Vektskiver og vektstenger: Optimaliser styrketreningen din med våre premium vektskiver og stenger, designet for å tåle både vekten og værforholdene.
  • Treningsstrikker: Fleksibilitet i toppklasse! Ta treningen din til nye høyder hvor som helst, når som helst med våre holdbare og allsidige treningsstrikker.
  • Drikkeflasker: Hold en stabil væskebalanse mens du trener - vi har et stort utvalg av både drikkeflasker og shakers som er perfekt for sommertreningen din.
  • Håndvekter: Uansett hvilken øvelse du ønsker å utføre, har vi en håndvekt som passer. Våre håndvekter finnes i alle vektklasser og modeller for å sikre at du får mest mulig ut av hver repetisjon.
  • Utendørs fitness rigs: Ta treningen din utendørs med våre robuste og allsidige utendørs fitness rigs. Perfekt for en sommerdag!
  • Bodypump sett: Få opp pulsen og musklene i gang med våre komplette bodypump sett, ideelt for intensiv trening hjemme.

Vårt utvalg av sommerfavoritter er nøye tilpasset for å matche dynamikken i sommermånedene og støtte en aktiv livsstil. Hele utvalget her på siden er preget av deres uovertrufne kvalitet.
Vi går aldri på kompromiss, og våre sommerprodukter er designet for å vare repetisjon etter repetisjon. Med et øye på de nyeste trendene innen fitnessverdenen sikrer vi at du alltid har det nyeste utstyret som passer til treningen din.

Videre er vi oppmerksomme på viktigheten av å få verdi for pengene. Derfor sørger vi for å tilby produkter som ikke bare oppfyller, men overgår dine forventninger, uten å tynge økonomien din.

Ta et dykk ned i vårt håndplukkede sommerutvalg og gjør deg klar for en sesong fylt med energi, styrke og velvære. Uansett ditt nivå eller dine behov, har vi noe som kan hjelpe deg med å oppnå dine fitnessmål denne sommeren. Utforsk, velg og start din reise mot en bedre form med Kim Skalborgs ekspertanbefalinger.

La ikke sommeren gå til spille – boost treningen din med oss!

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point