Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Nyhet: Intenza 450-serie

Med introduksjonen av 450-serien kommer nå kardioutstyret også i en iøynefallende svart design...

Nyhet: Intenza 450-serie
- af Fitness Engros
22.07.2020

Opplev Intenza 450 kardioutstyr i svart 

Intenza kardioutstyr har et enestående estetisk design som har vært etterspurt av mange av våre kunder for dets rene linjer som i stor grad harmonerer med vår nordiske stil. Intenza tror på å holde det enkelt, og maskinene har tidligere vært tilgjengelige i grå nyanser. Med introduksjonen av 450-serien kommer nå kardioutstyret også i et iøynefallende svart design. 

  • Svart på svart. Flotte og innbydende kardiomaskiner som gir et løft til hele treningssenteret. 
  • Stor og tydelig skjerm uten forstyrrende elementer gir et flott og estetisk uttrykk. 
  • Enkelhet på sitt beste. Med Intenza Uni-Dial er det raskt og enkelt å starte treningen. 

Intenza 450-serien består av tredemøller, trappemaskin, ergometersykkel og liggesykkel. Alle maskinene kan fås med enten LED-skjerm eller LCD-skjerm. Du kan se alle maskinene i 450-serien her. 

Raskt i gang med et brukervennlig design

Mange som kommer for å trene vil komme raskt i gang uten å måtte justere en lang rekke innstillinger på maskinen først. Det er med utgangspunkt i denne filosofien at Intenza har designet brukeropplevelsen, inkludert Uni-Dial-funksjonen. 

De få knappene og den store, tydelige skjermen gjør det raskt og enkelt å starte treningen, noe som er grunnen til at medlemmene kommer til treningssenteret. 

Produsert på enestående fabrikk 

Intenza har en grønn og bærekraftig tilnærming til produksjonen av treningsutstyr samt forholdene til de ansatte. Fabrikken er unik og innovativ med en produksjon som er 100 % energieffektiv. 

Opplev Intenza 450-serien i vår utstillingshall 

Vil du være blant de første som opplever Intenza 450-serien, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Våre dyktige konsulenter er alltid klare til å gi råd og besvare spørsmålene dine. I vår utstillingshall kan du prøve utstyret. Kontakt oss og book en uforpliktende demonstrasjon på info@fitnessengros.no eller 22 53 55 59.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point