Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Intenza cardio – bærekraftig produksjon

Intenza har en visjon om å være ledende innen bærekraftig produksjon, estetisk design og helse, samtidig som de sikrer høy kvalitet. Derfor settes den høyeste standard innen disse områdene.

Intenza cardio – bærekraftig produksjon
- af Fitness Engros
18.12.2019

Intenza har en visjon om å være ledende innen bærekraftig produksjon, estetisk design og helse samtidig som de sikrer høy kvalitet.

Derfor settes den høyeste standard innen disse områdene. Nye teknologier utforskes for både produksjonsfasiliteter og utstyr.

Se Intenzas kardiovaskulære serie eller kontakt oss på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44 for å høre mer.

- Intenza er forpliktet til at produksjonen ikke skal skje på bekostning av miljøet.

Hvordan gjør man så det?

Først og fremst er produksjonsfasiliteter og bygninger oppført med banebrytende arkitektur og teknologi, som gjør det til et av verdens mest energieffektive produksjonsanlegg. Produksjonen i Taiwan åpnet i 2013 og er 100 % energieffektiv, dvs. det ikke skjer noe overforbruk av ressurser, og samtidig sørger Intenza for å gjenvinne og tilbakeføre ressurser til omgivelsene og miljøet.

En grønn fabrikk

En grønn fabrikk defineres som en bygning som forbruker et minimum av ressurser og slipper ut en minimal mengde avfall. I tillegg ble det i forbindelse med fabrikkens grunnleggelse plantet mer enn 200 trær.

For Intenza handler det både om å ha så liten innvirkning på miljøet som mulig, men også å gi medarbeiderne de beste arbeidsvilkårene.

Solceller forsyner egne og omkringliggende bedrifter

Produksjonsanlegget har et av bransjens minste CO2-fotavtrykk. Det er installert solceller som forsyner hele produksjonen og i tillegg produserer nok energi til å forsyne noen av de omkringliggende bedriftene.

Spesialdesign for innsamling av regnvann

Regnvann ledes fra det spesialdesignede taket til et oppsamlingsanlegg som brukes av sprinklersystemene. Vannet som brukes i forbindelse med pulverlakkering av utstyr går heller ikke til spille. Det renses og gjenbrukes.

Designet for innendørs klimakontroll

Bygningenes utforming og farger er nøye valgt for å eliminere behovet for aircondition. For eksempel er bygningene malt hvite, det er høyt under taket og kun få vestvendte vinduer, som alt sammen naturlig sørger for behagelig innendørstemperatur. Takvinduer minimerer behovet for elektrisk lys.

Se en presentasjon av fabrikken og produksjonen i videoen.

Du bør også læse
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point