Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Bedriftsfitness er på vei opp - og din bedrift kan være med på bølgen

Bedriftsfitness er på vei opp - og din bedrift kan være med på bølgen
- af Fitness Engros
05.04.2024

I vårt tidligere blogginnlegg om globale fitness trender i 2024 avslørte vi at bedriftsfitness er den nest største trenden i år, noe som stemmer godt overens med hva vi ser hos Fitness Engros. Den økende interessen for bedriftsfitness betyr at flere bedrifter erkjenner viktigheten av å tilby treningsfasiliteter til sine ansatte som en måte å fremme helse og trivsel på arbeidsplassen.

Men hvorfor bruke tid og penger på å etablere fitness på arbeidsplassen, hva gjør det konkret for de ansatte, og hvordan kan Fitness Engros hjelpe? Alt dette vil vi dekke i dette blogginnlegget.

Bedriftsfitness er ikke en midlertidig trend, men en bevegelse som er kommet for å bli

Det er mange helserelaterte trender som kommer og går, men bedriftsfitness ser ut til å være kommet for å bli. Faktisk er det mye evidens som tyder på at bedriftsfitness er en fantastisk investering.

Bedrifter som investerer i sine ansattes helse og velvære, opplever en rekke fordeler, inkludert økt produktivitet, lavere sykefravær og forbedret trivsel blant de ansatte. Mer om dette senere i blogginnlegget.

Derfor bør din bedrift investere i bedriftsfitness

Det er mange gode grunner til å innrede et rom med treningsfasiliteter på arbeidsplassen. Les om noen av de beste argumentene for å investere i bedriftsfitness nedenfor:

#1 Det kan redusere stressnivået hos de ansatte

Trening kan være en effektiv måte å redusere de ansattes stressnivå på, noe som kan forhindre dem i å oppleve utbrenthet.

Det er mange forskjellige former for bedriftsfitness som kan ha en positiv innvirkning på stress, men yoga og meditasjon er spesielt verdifulle. Disse aktivitetene gir de ansatte mulighet til å koble av, lade opp og håndtere stress på en mer effektiv måte. Ved å delta i regelmessig trening som yoga og meditasjon kan de ansatte lære teknikker for å berolige sinnet, forbedre konsentrasjonen og oppnå en bedre balanse mellom arbeid og privatliv.

#2 En verdsatt ansattfordel

Bedriftsfitness kan være en måte både å beholde nåværende ansatte og tiltrekke nye ansatte, da det er en verdsatt ansattfordel. Mange ansatte setter pris på at deres arbeidsgiver investerer i deres helse og velvære. Det viser at bedriften verdsetter sine ansatte og er villig til å investere i deres trivsel.

#3 Redusert sykefravær

Det er ikke gratis å etablere et treningsrom på arbeidsplassen, men siden de ansatte ofte blir mindre syke når de trener og er aktive, kan investeringen raskt betale seg.

Sunnere ansatte er mindre tilbøyelige til å bli syke og har en bedre evne til å komme seg hvis de likevel blir syke. Dette resulterer i færre sykedager og lavere kostnader forbundet med sykefravær.

#4 Forbedret samhold og trivsel

Bedriftsfitness kan også ha en positiv innvirkning på samholdet på arbeidsplassen, da de ansatte knytter bånd og kommer nærmere hverandre. Når de ansatte deltar i treningsaktiviteter sammen, kan det skape en følelse av fellesskap og forbedre det generelle arbeidsmiljøet. Ansatte som føler seg forbundet med hverandre, er ofte mer tilfredse og motiverte.

#5 Økt produktivitet blant de ansatte

Sunne ansatte som trener regelmessig, vil ofte oppnå forbedret konsentrasjon, noe som øker produktiviteten og kan ha en positiv innvirkning på prestasjonen.

Trening og mosjon kan bidra til å forbedre kognitive funksjoner som hukommelse og oppmerksomhet. Bedrifter som prioriterer de ansattes helse og velvære, kan derfor se en økning i effektiviteten og kvaliteten på arbeidet.

Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍
Firmafitness er på vej frem - og din virksomhed kan være med på bølgen‍

Fitness Engros tilbyr installasjon, levering, reparasjon og service av alt treningsutstyr til bedriftsfitness

Hvis du ønsker å dra nytte av de mange fordelene ved bedriftsfitness, kan vi hos Fitness Engros hjelpe deg med å realisere din drøm om et treningsrom på arbeidsplassen.

Vi forstår viktigheten av å ha et velutstyrt treningsrom som kan imøtekomme de ansattes behov for mosjon og trening. Derfor tilbyr vi ikke bare levering av treningsutstyr, styrketreningsmaskiner, cardiomaskiner og treningsgulv, men vi kan også gi profesjonell hjelp til installasjon, reparasjon og service av utstyret. I vårt sortiment finner du alt fra tredemøller og trimsykler til kabeltårn, squat racks, beinpressmaskiner og mye mer.

Vårt erfarne team av teknikere sørger for at deres treningsrom er i toppform og alltid klar til bruk. Med vår omfattende kunnskap og ekspertise kan du være trygg på at deres treningsrom på arbeidsplassen vil være en suksess og en kilde til glede og helse for de ansatte.

Viktige overveielser ved etablering av et treningsrom på arbeidsplassen

Det er flere ting å vurdere før du begynner å planlegge et treningsrom på arbeidsplassen. Vi vil se nærmere på de forskjellige faktorene i de kommende avsnittene:

Hva vil de ansatte ha?

De ansatte er de primære brukerne av treningsrommet på arbeidsplassen, og det er derfor avgjørende å lytte til deres ønsker og behov.

Det er viktig å forstå at hver ansatt har forskjellige preferanser og treningsnivåer. Derfor er det en god idé å ta seg tid til å undersøke hvilke treningsmuligheter de foretrekker. Ved å skape et treningsrom som er skreddersydd til deres individuelle interesser og treningsnivåer, vil de ansatte føle seg mer motiverte til å delta i fysisk aktivitet på arbeidsplassen.

Trenger du hjelp til å innrede et treningsrom på arbeidsplassen?

Det kan være lettere sagt enn gjort å innrede det perfekte treningsrommet på en arbeidsplass. Men bare rolig, det finnes hjelp å få. Våre dyktige konsulenter har stor erfaring med å gi råd om innredning av både små og store treningsområder, så vi kan også hjelpe deg med å skape noen fantastiske treningsområder til glede for både deg og dine kolleger.

Vi kan blant annet gi råd og veiledning ved følgende spørsmål og utfordringer:

  • Hvordan utnyttes plassen best mulig?
  • Hvordan bør maskinene og utstyret plasseres i forhold til hverandre?
  • Hvordan blir rommet mer innbydende og motiverende å være i?
  • … og mye mer relatert til innredning av bedriftsfitness.

Få visualisert deres kommende treningsrom med 3D-tegninger

Du har idéene og ønskene. Vi har løsningene. For å få visualisert deres kommende treningsrom, utarbeider vi en 3D-tegning som også kan lages i videoformat. Tegningen eller videoen vil gi deg et innblikk i hvordan det ferdige resultatet vil se ut, med utgangspunkt i dine ønsker til farger, innredning samt valg av maskiner og utstyr. Dette kan hjelpe deg med å avgjøre om det er den rette løsningen, eller om rommet skal innredes annerledes.

Hva er budsjettet til?

Det er også en god idé å ta hensyn til økonomien når du etablerer et treningsrom på arbeidsplassen. Sett et realistisk budsjett og vær oppmerksom på at det kan være kostnader forbundet med vedlikehold og service av utstyret.

Motiver de ansatte til å bruke bedriftsfitness

For å få fullt utbytte av investeringen i bedriftsfitness må de ansatte motiveres til å bruke fasilitetene. Skap et positivt og støttende miljø hvor de ansatte føler seg velkomne og motiverte til å delta i treningsaktivitetene. Planlegg felles treninger, konkurranser og belønninger for å motivere de ansatte til å være aktive.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point