Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
SPAR 20% PÅ VÅRE SOMMERFAVORITTER
Kjør med i touren som sofarytter
Se Touren
som sofacyklist
Få en indoor bike, som passer til din rytterprofil

Så er det igjen tid for touren. I 2024-utgaven skal feltet gjennom 4 land, litt over 52 høydemeter og totalt 3492 kilometer.

Før, under og etter touren har vi nordmenn alltid hatt for vane å rase med feltet hjemme fra stuene eller fra landeveiene, men hvordan sikrer du at sykkelen din passer til ditt behov og din kjørestil?
Fitness Engros leverer alle typer indoor bikes og mosjonssykler, så du kan sykle med fra stuen, garasjen eller fra ditt homegym på den helt riktige sykkelen.

Fitness Engros er med hele veien, og vil løpende presentere forskjellige indoor bikes, som passer til sprinteren, klatreren eller all round typen. God tour og god trening hjemme og ute på landeveien.

Tren som en sprinter, klatrer eller allround-rytter


Snart skal tourfeltet tråkke i pedalene. Er du en av de mange som sykler med hjemme i stuen, har vi de perfekte indoor bikes klare for deg, så kan du sykle med på de forskjellige etappene og det er nesten så ekte som det går ann å bli.

Du kan velge våre Smart-modeller, så du har mulighet til å koble til for eksempel Intelligent Cycling app og oppleve en virkelighetsnær trening med ekte etapper. Men, hvordan sikrer du deg den helt riktige indoor bike som passer til dine behov? Hva skal du være oppmerksom på av funksjoner, som gir deg de helt riktige forutsetningene for en god treningsopplevelse?

I beste tour-stil har vi sammenstilt viktige funksjoner som må være på plass på din indoor bike hvis du vil trene som den grønne (høyintensiv trening), prikkete (de høye stigningsprosentene) eller gule trøye (allround), som hver for seg stiller krav til sykkelen. Les artikkelen her.

Kjør med i touren som sofarytter
Hent Intelligent Cycling app'en og kør med til Tour de France

Download Intelligent Cycling

Når du skal sykle med hjemme, kan du finne etappene hos Intelligent Cycling.
Appen er gratis å bruke hjemme, og du kan finne de mest ikoniske etappene, så du kan sykle med hjemme fra stuen.

Vi har funnet frem 4 forskjellige sykler til deg nedenfor, som alle kan kobles direkte til Intelligent Cycling-appen. Så kan du spore din egen prestasjon og sammenligne den med rytterne etter hvert som etappene kjøres. Er du bedre enn klatrerne på de bratte stigningene – eller spurter du raskere enn feltet? Nå har du muligheten til å finne det ut.

Du kan laste ned Intelligent Cycling her

Touren

Merke
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point