Er du sprinteren, klatreren eller allround-typen?
- af Fitness Engros
20.06.2024

For å få den beste treningen og generelle opplevelsen av din indoor bike, er det nødvendig at den møter dine behov som syklist eller mosjonist. For Tour-rytterne er det helt essensielt at treningen imøtekommer deres rolle som rytter.

Skal den grønne trøya (sprinteren) trene på en indoor bike, må trening og utstyr matche den intensive treningen og prestasjonen. Hvis sprinteren skulle trene på en indoor bike, ville essensielle funksjoner f.eks. være Magnetisk Motstand, som gir en jevn og presis justering av motstanden, noe som er nødvendig for høyintensiv trening og sprintintervaller samt nøyaktige wattmålinger, forhåndsinnstilte programmer og robust ramme/stabilitet.

BH Fitness H9365 Exercycle Treningssykkel er et godt valg for en god og prisvennlig treningssykkel som har høy nøyaktighet i wattmåling, noe som gir brukerne mulighet til å ha fullstendig kontroll over sine treningsparametere.
Dette oppnås ved å bruke et EMS elektromagnetisk motstandssystem, det samme som brukes i profesjonell idrettsmedisin på grunn av dets store presisjon og stabilitet. EMS-systemet tillater en øyeblikkelig og progressiv regulering av motstanden, samtidig som det genererer en følelse i tråkket som ligner motstanden asfalten gir hjulene.
Q-faktor på 152 cm, den samme som brukes i konkurranse av BH-ryttere. Q-faktoren er avstanden mellom akslene på sykkelens krank. Det er en av de avgjørende faktorene når det kommer til å kunne gjenskape en posisjon tilsvarende landeveissykkelen.

Den prikkete trøya er først virkelig i spill når Tour de France-rytterne nærmer seg de mer kuperte etappene. Når du skal velge en indoor bike for å trene som en klatrer med bratte stigninger foran seg, er det andre viktige funksjoner i spill enn for sprinteren. Simulering av stigninger, nøyaktige wattmålinger, dataanalyse og justerbar sittestilling er alle viktige elementer når du skal prestere over lang tid.

En Wahoo KICKR Bike Treningssykkel v2.0 tilbyr avanserte funksjoner for simulering av stigninger og presis wattmåling. Med KICKR Bikes lineære funksjon kan du raskt skifte om det skal gå opp eller ned bakke. Still inn om du vil kjøre på stigninger opp til 20% eller nedoverbakker på -15% og få en klatretrening mer dynamisk enn noensinne før.

Wahoo KICKR Bike er en toppmoderne treningssykkel som er både Bluetooth og ANT+ kompatibel. Det betyr at treningssykkelen er kompatibel med de fleste enheter. Den vil med stor sannsynlighet også være kompatibel med nettopp din smarttelefon eller nettbrett. Treningssykkelen er naturligvis også kompatibel med Zwift, BKOOL og mange flere. Med Wahoo KICKR Bike har du muligheten til å måle både distanse, hastighet, watt og mye mer, og alle disse dataene kan du overføre til din enhet med Bluetooth eller ANT+.