Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Er du sprinteren, klatreren eller allround-typen?

Finn den indoor bike som passer til din rytterprofil, og følg med når rytterne triller ut på årets Tour de France-etapper.

Er du sprinteren, klatreren eller allround-typen?
Er du sprinteren, klatreren eller allround-typen?
- af Fitness Engros
20.06.2024

For å få den beste treningen og generelle opplevelsen av din indoor bike, er det nødvendig at den møter dine behov som syklist eller mosjonist. For Tour-rytterne er det helt essensielt at treningen imøtekommer deres rolle som rytter.

Skal den grønne trøya (sprinteren) trene på en indoor bike, må trening og utstyr matche den intensive treningen og prestasjonen. Hvis sprinteren skulle trene på en indoor bike, ville essensielle funksjoner f.eks. være Magnetisk Motstand, som gir en jevn og presis justering av motstanden, noe som er nødvendig for høyintensiv trening og sprintintervaller samt nøyaktige wattmålinger, forhåndsinnstilte programmer og robust ramme/stabilitet.

BH Fitness H9365 Exercycle Treningssykkel er et godt valg for en god og prisvennlig treningssykkel som har høy nøyaktighet i wattmåling, noe som gir brukerne mulighet til å ha fullstendig kontroll over sine treningsparametere.
Dette oppnås ved å bruke et EMS elektromagnetisk motstandssystem, det samme som brukes i profesjonell idrettsmedisin på grunn av dets store presisjon og stabilitet. EMS-systemet tillater en øyeblikkelig og progressiv regulering av motstanden, samtidig som det genererer en følelse i tråkket som ligner motstanden asfalten gir hjulene.
Q-faktor på 152 cm, den samme som brukes i konkurranse av BH-ryttere. Q-faktoren er avstanden mellom akslene på sykkelens krank. Det er en av de avgjørende faktorene når det kommer til å kunne gjenskape en posisjon tilsvarende landeveissykkelen.

Den prikkete trøya er først virkelig i spill når Tour de France-rytterne nærmer seg de mer kuperte etappene. Når du skal velge en indoor bike for å trene som en klatrer med bratte stigninger foran seg, er det andre viktige funksjoner i spill enn for sprinteren. Simulering av stigninger, nøyaktige wattmålinger, dataanalyse og justerbar sittestilling er alle viktige elementer når du skal prestere over lang tid.

En Wahoo KICKR Bike Treningssykkel v2.0 tilbyr avanserte funksjoner for simulering av stigninger og presis wattmåling. Med KICKR Bikes lineære funksjon kan du raskt skifte om det skal gå opp eller ned bakke. Still inn om du vil kjøre på stigninger opp til 20% eller nedoverbakker på -15% og få en klatretrening mer dynamisk enn noensinne før.

Wahoo KICKR Bike er en toppmoderne treningssykkel som er både Bluetooth og ANT+ kompatibel. Det betyr at treningssykkelen er kompatibel med de fleste enheter. Den vil med stor sannsynlighet også være kompatibel med nettopp din smarttelefon eller nettbrett. Treningssykkelen er naturligvis også kompatibel med Zwift, BKOOL og mange flere. Med Wahoo KICKR Bike har du muligheten til å måle både distanse, hastighet, watt og mye mer, og alle disse dataene kan du overføre til din enhet med Bluetooth eller ANT+.

Når du skal velge en indoor bike for å trene som en vinner og allround-rytter fra Touren, så må du sikte mot øverste hylle. Her skal du ikke gå på kompromiss. Du trenger en indoor bike som har presis wattmåling, stabilitet og robusthet, samt at den ergonomiske justerbarheten må være minutiøs. Du trenger en sykkel som er kompatibel med forskjellige apper og treningsprogrammer, og du må ha den helt riktige kjørefølelsen.

Vår Body Bike Smart+ er den perfekte allround-sykkelen, da den har integrerte wattmålere som gir presise målinger av din effekt (watt). Dette er avgjørende for å kunne måle og forbedre ytelsen din nøyaktig, og sykkelens datafeedback gir presis tilbakemelding på treningen din i sanntid. Dette gjør det mulig å justere intensiteten og fokusere på å nå spesifikke treningsmål.

Body Bike Smart+ gir også mulighet for å justere både sete og styre i alle retninger (vertikalt, horisontalt, vinkel). Dette sikrer at du kan finne den mest komfortable og effektive kjøreposisjonen. Styret etterligner et ekte racersykkelstyre, noe som gir en realistisk kjøreopplevelse og muliggjør forskjellige grep og posisjoner.

Uansett hvilken sykkel du velger blant disse tre syklene, garanterer vi at du vil få en god og virkelighetsnær opplevelse med hver deres gode funksjoner i forskjellige prisklasser. Håper du ble litt klokere på våre tre utvalgte sykler. Ønsker du mer informasjon, er du alltid velkommen til å kontakte oss, eller lese mer om de forskjellige syklene under hver av deres produktbeskrivelser.

God Tour de France - og vi heier selvfølgelig på de norske guttene hele veien.

Relaterede produkter
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point