Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Vedlikehold av Body Bike Smart+

Vi anbefaler at dere sørger for regelmessig rengjøring av syklene deres, slik at de forblir i toppform. Det finnes ingen større glede enn følelsen av en Body Bike som går som en drøm.

Vedligehold af Body Bike Smart+
Vedlikehold av Body Bike Smart+
- af Fitness Engros
11.06.2020
Fitness Engros

Som med all annen mekanisk treningsutstyr trenger deres Body Bike jevnlig vedlikehold for å forlenge syklens levetid og treningsopplevelsen. Vi anbefaler at dere sørger for regelmessig rengjøring av syklene deres, slik at de forblir i topp stand. 

Det er ingenting som kan måle seg med følelsen av en Body Bike som går jevnt og smidig. Det er også en garanti for at medlemmene deres får en fantastisk treningsopplevelse HVER gang. Dere er alltid velkomne til å kontakte vår serviceavdeling hvis dere har spørsmål på service@fitnessengros.no

Se videoen nedenfor for en gjennomgang av hvordan vi anbefaler at dere tar vare på syklene deres. Dere kan også se og laste ned manualen som en pdf her: Guide for vedlikehold av Body Bike Smart+

Verktøy og smøremiddel 

  • Unbrakonøkkel med T-håndtak 2 mm 
  • Gaffelnøkkel 8 mm 
  • Unbrakonøkkel 6 mm 
  • Pedalnøkkel 15 mm 
  • Klar vaselinolje 
  • Lagerfett

Midlene som brukes i videoen er henholdsvis klar vaselinolje, som kan kjøpes i de fleste byggevarehus og i apotek. Og smøremidlet som brukes er lagerfett, for eksempel SKF lagerfett, som Body Bike selv bruker.

Dette værktøj skal du bruge for at pleje din Body Bike
Relaterte produkter
Body Bike Smart+
Body Bike Smart+

kr 35 685 
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point