Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Offisiell forhandler av Tanita

Les mer om hvordan du kan bruke vekter fra Tanita i din profesjonelle virksomhet.

Offisiell forhandler av Tanita
- af Fitness Engros
05.10.2023

Hos Fitness Engros ønsker vi å tilby de beste produktene til våre kunder, inkludert personlige trenere, ernæringsfysiologer og treningssentre. Vår utvelgelsesprosess er grundig, og vi setter kvalitet og pålitelighet i høysetet når vi velger produktene vi legger til vårt sortiment. Vårt mål er å sikre at våre kunder alltid har tilgang til det beste utstyret på markedet, og det er derfor vi er stolte av å presentere Tanita-vekter for kroppsanalyse.

Tanita har jobbet med kroppsanalyse siden 1992, da de introduserte den første profesjonelle vekten for kroppsanalyse ved hjelp av bioimpedansmåling (BIA). Med mer enn 20 millioner enheter solgt på verdensbasis er Tanita et anerkjent navn innen bransjen.

Hva er forskjellen mellem Tanita-vekter og konkurrentene?

For det første er de kjent for sin uovertrufne pålitelighet og nøyaktighet. Tanita-vekter bruker avansert teknologi som gir presise målinger, noe som er avgjørende for fagfolk innen trening, ernæring og helse. Du kan stole på at Tanita-vekter leverer pålitelige resultater til dine klienter eller medlemmer i treningssenteret.

Tanita-vekter er ikke bare pålitelige, de er også klinisk dokumenterte og medisinsk godkjente. Dette gir deg den tryggheten du trenger når du arbeider med klienters helseopplysninger. Og med en imponerende 5 års fabrikkgaranti og et dedikert serviceteam, kan du være sikker på at din investering i en Tanita-vekt er en langsiktig løsning.

En annen fordel med Tanita-vekter er den brukervennlige grensesnittet som gjør det lett å presentere resultatene for dine klienter eller medlemmer. Dataene presenteres klart og oversiktlig, noe som gjør det enkelt å kommunisere helseopplysninger og målinger.

Til slutt kan du med Tanita-vekter effektivt overvåke dine klienters fremgang og utvikling. De klare dataene viser tydelig de resultatene som oppnås ved å følge kost- og treningsprogrammer. Dette skaper verdifulle muligheter for å tilpasse og optimalisere trenings- og helseplaner, slik at dine klienter kan nå sine mål.

Øk inntjeningen med Tanita kroppsanalyse for medlemmer og klienter

Både som treningssenter og som personlig trener er det avgjørende å tenke på hvordan man kan optimalisere omsetningen og forretningspotensialet. Her kan Tanita være det perfekte verktøyet for deg.

Som selvstendig personlig trener er din omsetning ofte begrenset av antall timer du har tilgjengelig i løpet av dagen. Når alle timene dine er booket opp med klienter, kan du ikke utvide virksomheten ytterligere ved bare å ta inn flere klienter. Når tidskapasiteten din er oppbrukt, er det på tide å tenke strategisk og utforske muligheter for å forbedre virksomheten, for eksempel ved å tilby eksisterende klienter ekstra tjenester eller fordeler.

Er du en personlig trener? Da bør du vurdere hvordan du kan optimalisere den eksisterende tiden du har tilgjengelig, for å maksimere virksomheten din.

Likeledes gir det som treningssenter god mening å tilby medlemmene muligheten til å kjøpe ekstra tjenester og tillegg til abonnementet sitt. Dette øker ikke bare omsetningen innenfor dine eksisterende rammer, men skaper også en tettere relasjon til medlemmene. Dette har dokumentert positive effekter på medlemstilfredshet og lojalitet, noe som gagner både senteret og dets medlemmer.

Opplev vekter fra Tanita hos Fitness Engros

Du har muligheten til å prøve Tanita-vekt i et av våre showrooms og få en personlig konsultasjon med en av våre spesialister for å avgjøre om Tanita er den rette løsningen for deg. Booking av en tid sikrer at det er en konsulent tilgjengelig for å imøtekomme dine behov når du besøker oss.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point