Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Intervju: Hør Anja Nielsen fortelle om samarbeidet med Fitness Engros

Intervju: Hør Anja Nielsen fortelle om samarbeidet med Fitness Engros
- af Fitness Engros
12.02.2024

25 ÅR MED PASJON FOR FITNESSUTSTYR

Vi er stolte over å kunne feire 25 fantastiske år med dere.
Vi elsker fitness - og i anledning av vår bursdag har vi forberedt en rekke tilbud og historier til våre gode forretningskunder.

Vår egen David Ganc er konsulent for Apollo Fitness, og har vært med på å innrede deres nye lokaler, som er en forlengelse av deres eksisterende senter. I den forbindelse har vi intervjuet Anja Nielsen, som er eier av Apollo Fitness i Vejle, om hennes visjoner og opplevelsen av samarbeidet mellom Apollo Fitness og Fitness Engros.

Når kunden har dyp kunnskap og erfaring, må man lytte og deretter utfordre

Anja har vært i bransjen i 20 år, og Apollo Fitness er hennes tredje treningssenter. Med andre ord, Anja vet noe om treningssentre, og det stiller krav til Fitness Engros som samarbeidspartner. Her handler det ikke om å ta føringen i samarbeidet. Her handler det i høyere grad om å forstå visjonene og utfordre med nye tanker - og deretter være dyktig til å visualisere visjonene og føre dem ut i livet.

Et senter med høy kvalitet, høyt servicenivå og allsidige fasiliteter

La oss starte med slutten. Da vi, Fitness Engros, besøkte Anja og Apollo Fitness ble vi møtt av et opplagt og serviceinnstilt personale. Et senter som fungerte godt og fasiliteter utover det vanlige. Faktisk så mye at vi nevnte det for Anja før dagen var omme.
I intervjuet beskriver Anja selv misjonen for Apollo Fitness. Hun sikter etter et senter med høy kvalitet, høyt servicenivå og allsidige fasiliteter - og det må man komplimentere henne for. Misjonen er fullført og må nå vedlikeholdes, så kundene fortsetter å få en god opplevelse.

#}
Assaultbike hos Apollo Fitness
Funktionelt træningsområde hos Apollo Fitness
Styrkemaskiner fra Gym80 hos Apollo Fitness

God sparring er en forutsetning for å treffe blink med utstyret sitt

Anja kommenterer blant annet på viktigheten av god sparring med sin utstyrsleverandør. Ikke bare i oppstarten, men også den daglige sparringen. Ressursene er alltid begrensede, så det er selvfølgelig viktig å treffe medlemmenes behov og samtidig utfordre deres komfort og rutiner.

Fitness Engros gjør det bra

Det har vært flere ganger i samarbeidet hvor Fitness Engros har utfordret Anja på hennes etterspørsel av forskjellige maskiner. Her har Fitness Engros’ konsulent, David Ganc, vært dyktig til å inspirere til andre valg basert på nye tendenser eller kunnskap om nettopp hennes målgruppe.
Det har heldigvis ført til en god balanse mellom nye tiltak og velkjente løsninger. Det understreker nøyaktig det som Fitness Engros gjerne vil stå for - objektiv, profesjonell og ordentlig rådgivning.

Takk til Apollo Fitness!

Vi takker Apollo Fitness og Anja for en deilig dag i hennes treningssenter, og for vennlige ord som vi setter enormt stor pris på.

Hos Fitness Engros er vår suksess, våre kunders suksess - og her er suksessen tydelig. Apollo Fitness gjør det bra! Besøk gjerne senteret og få eget syn på saken.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point