Produktchefen anbefaler

SQ&SN Competition Kettlebell 4 kg

kr 725*

50+ Tilgjengelig, leveringstid (1-3 dage)

Bestill innen 2 timer og 58 minutter for å få den sendt til deg
Rask frakt eller henting.
365 dagers returrett
Prismatch

Produktinformasjon

Competition Kettlebells fra SQ&SN 4-36 kg

Følelsen av å svinge en kettlebell er fantastisk. I all sin enkelhet er trening med kettlebells utrolig tilfredsstillende. De har vekt og et herlig grep. Det er noe rått og autentisk over en jernkule med håndtak.

Men selv om en kettlebell ser enkel ut, kreves det teknikk for å bruke den. Og det finnes en rekke forskjellige kettlebells på markedet. Det kan være vanskelig å velge den rette. Vi har mye erfaring med kettlebells og hva kundene våre trenger. Derfor har vi laget vår egen kettlebell som ikke går på akkord med verken kvalitet eller funksjonalitet.

SQ&SN competition kettlebell er laget i henhold til standardene som brukes i konkurranse. Du kan få den med forskjellige vekter i intervallet 4 til 36 kilo.

Design til konkurranse

Det spiller ingen rolle hvordan en kettlebell er formet eller produsert. Noen kettlebells er laget av sement, men våre er laget av støpejern. Alle kettlebells har samme størrelse, uavhengig av vekt. Dette sikrer at du har samme avstand og balanse selv om du går opp eller ned i vekt.

Håndtaket har samme mål og form som de offisielle competition kettlebells. Derfor kan du bruke dem når du trener til konkurranse. Men vi anbefaler dem også i den daglige treningen. Den firkantede utformingen på håndtaket sikrer et godt grep under treningen. Den har passe tykkelse slik at du ikke mister den i swings, og du kan bære dem litt lenger ved utførelse av farmers walk før underarmen gjør vondt.

Kettlebell til treningssentre og hjemme

SQ&SN kettlebells er robuste og slitesterke. De egner seg til trening i treningssentre, crossfitsentre, treningsrom og hjemmetrening. Ja, vi anbefaler dem til ethvert område som har plass til å svinge en jernkule.

Kettlebells øker med fire kilo i intervallet 4 til 36 kilo og er fargekodet slik at du raskt kan se hvilken kettlebell du skal ta fra stativet. Fargene gjør det også lettere å holde orden i treningssenteret. Medlemmene har det ofte travelt og ønsker å få treningen overstått. Med fargekodene går det raskt og enkelt å finne den riktige plassen.

Skulle du mangle en kettlebell av høy kvalitet og til en god pris, så er SQ&SN Competition Kettlebell helt sikkert noe for deg.

Disse Kettlebells følger de offisielle standardene, og uansett om du velger den lette kettlebell på 4 kilo eller den tunge på 36 kilo, så er dimensjonene de samme. Dette sikrer en ensartet teknikk uavhengig av vekten du trener med.

Produktdata

Produktnummer: SQSNKett04
Producent farve: Hvid
Stand: Ny
Pakkens vægt 4 kg

Vurderinger

0 av 0 vurderinger

Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.


Kunder købte også

Produktchefen anbefaler
SQ&SN Competition Kettlebell 12 kg

Varianter fra kr 725*
kr 895*
Crossmaxx Resistance Træningselastik Level 1,5 Black

Varianter fra kr 135*
kr 205*