Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

StairMaster - rulletrapp som aldri stopper

Få tips og triks til hvorfor StairMaster-maskinen er en fantastisk apparat.

StairMaster - rulletrappen der aldrig stopper
StairMaster - rulletrapp som aldri stopper
- af Fitness Engros
13.03.2023
Fitness Engros

Har du prøvd StairMasteren? 

Kjenner du til StairMasteren, eller har du unngått maskinen når du har sett den på ditt lokale treningssenter? Les videre her for en gjennomgang av denne fantastiske treningsmaskinen.

Hva er egentlig en StairMaster? 

Du kan tenke på den som trappen eller rulletrappen som aldri stopper! StairMasteren har trinn som beveger seg - og selvfølgelig et rekkverk slik at du kan holde balansen. Når trinnene begynner å bevege seg, trenger du bare å begynne å gå på stedet. Du kan selv justere tempoet avhengig av hvor raskt du ønsker å gå eller løpe opp trinnene. 

Du kan ha en trening med fokus på utholdenhet ved å holde en jevn hastighet, men maskinen egner seg også utmerket til høyintensiv intervaltrening der pulsen virkelig kan øke. 

En tur på StairMasteren gir deg fantastisk kondisjonstrening. Samtidig styrker du musklene i bena og setemusklene. Du får pulsen opp uten å belaste leddene for mye. 

Når du bruker maskinen, er det viktig å fokusere på å la bena gjøre arbeidet, så unngå å henge i rekkverket. Rekkverket skal kun brukes for å hjelpe deg med å opprettholde balansen, ikke for å avlaste vekten fra bena. 

Hvis du synes det blir rutinemessig å bare gå vanlig på StairMasteren, kan du krydre det med litt andre øvelser. Hvorfor ikke ta to trinn om gangen i stedet for bare ett? Ved å ta to skritt legges det ekstra vekt på setemusklene. Du kan også gå krysstrinn eller sidelengs, noe som også gir ekstra fokus på setemusklene.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point