Træn med bæredygtigt crossmaxx udstyr fra Fitness Engros
Træn med bæredygtige crossmaxx vægtskiver fra Fitness Engros
Træn med bæredygtige kettlebells og håndvægte fra Fitness Engros

Fitness Engros jobber for en mer bærekraftig fremtid

I 2022 styrket vi fokuset vårt på bærekraft - i vid forstand. Nå som vår verden er preget av klimakrise, krig i Europa, forsyningsproblemer og høy inflasjon, er det viktig å bidra til løsninger som leder samfunnet i en grønnere retning. 

I 2022 gjennomførte vi blant annet følgende initiativer: 

  • Vi installerte to ladestasjoner for elbiler på parkeringsplassen foran hovedkontoret. 
  • Vi byttet ut gamle lyskilder med ny LED-belysning - styrt av bevegelsessensorer. 
  • Vi bestilte en ny og energieffektiv varmeveksler for fjernvarmeforsyningen i en av våre lagerbygninger.


Sammen skaper vi en sunnere fremtid der mennesker er fysisk, mentalt og emosjonelt sterkere - i denne ambisjonen spiller fitness og annen fysisk trening en viktig rolle.

Thomas Bøgelund - Adm. direktør


Træn med bæredygtige produkter fra Fitness Engros
Træn med bæredygtigt yogaudstyr fra Fitness Engros

Code of Conduct

Vi har forventninger til leverandørens adferd når det gjelder korrupsjon, konkurranse, fortrolighet, miljøpåvirkning og arbeidsforhold. Ved å følge disse prinsippene og handlingene streber Fitness Engros etter å opprettholde høye standarder for anstendighet, redelighet og sunn fornuft i våre forretningsaktiviteter. 

Anstendighet: Vi viser respekt og opprettholder en høy standard for professionalitet og etisk adferd innenfor markedet, sosialt og miljømessig. 

Redelighet: Vi er troverdige og pålitelige. 

Sunn fornuft: Vi fokuserer på å tilby etisk verdi fremfor bare produkter, da vi tror at det er kvaliteten på vårt arbeid og service som kundene kjøper inn på.

Klimakompenseret levering med GLS

Klimakompensert levering med GLS 

Fitness Engros tilbyr klimakompensert levering med GLS. Klimakompensert levering er en bærekraftig løsning som har som mål å redusere CO2-utslippene fra deres logistikktjenester. For å oppnå dette kompenserer GLS for CO2-utslippene som er forbundet med transporten av deres pakker ved å investere i klimaprosjekter over hele verden. Klimaprosjektene som GLS støtter er nøye utvalgt og sertifisert i samsvar med internasjonale standarder for klimakompensasjon. 

Hos Fitness Engros blir leveransen din med GLS klimakompensert, slik at du kan motta pakkene dine på en bærekraftig måte.

Prosjekter støttet av GLS Danmark og GLS Group 

Alle prosjekter som GLS støtter er anerkjent av de internasjonale sertifiseringsstandardene Verified Carbon Standard (VCS) og The Gold Standard. 

Her kan du se hvilke prosjekter GLS investerer i som en del av deres klimakompensasjon: 

  • Skogvern i Madre de Dios, Peru 
  • Vindenergi i Maliya, India 
  • Skogvern i Pacajá, Brasil