Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

Møt vår ambassadør: Mads Mensah Larsen

Les om vårt samarbeid med den danske håndballspilleren Mads Mensah Larsen

Læs vores interview med Mads Mensah
Møt vår ambassadør: Mads Mensah Larsen
- af Fitness Engros
09.09.2023
Fitness Engros

Hos Fitness Engros er vi stolte og ærer vårt samarbeid med den danske håndballspilleren Mads Mensah Larsen. Mads spiller til daglig for den tyske klubben Flensborg-Handewitt og for det danske landslaget. 

Mads Mensah Larsen har vunnet et stort antall medaljer og titler sammen med det danske landslaget og de klubbene han har spilt for gjennom årene. 

Lidenskap, dedikasjon og hardt arbeid er veien fremover 

Mads Mensah har spilt håndball hele livet og har en tydelig lidenskap og dedikasjon til sporten. Mads Mensahs glede for håndball er drivkraften bak hans store suksess, og seirene reduserer ikke motivasjonen. 

Hos Fitness Engros går vi på jobb hver dag for å bli bedre enn vi var i går, og vi jobber for å gjøre en forskjell, akkurat som Mads gjør når han trener foran den neste store kampen. Dette er kjernen i vårt samarbeid. 

En lang karriere med mange store resultater 

Siden han kom på landslaget i 2011, har Mads Mensah spilt over 180 kamper og scoret mer enn 300 mål. Han har også vært med på å vinne gull ved OL i Rio de Janeiro i 2016, samt gull ved VM i 2019, 2021 og 2023. Allerede som 17-åring begynte han sin seniorskarriere i AG Håndball. 

Mads Mensah er i dag 32 år gammel og har fortsatt store ambisjoner for karrieren sin. 

Drømmen om Champions League 

Mads Mensah Larsen drømmer stort om å vinne EHF Champions League, som er en europeisk turnering for nasjonale mesterlag og noen av de andre klubbene. Å vinne EHF Champions League vil være høydepunktet i Mads' karriere. 

Skreddersydd hjemmegym fra Fitness Engros som dekker Mads Mensahs behov 

Mads Mensah Larsen sto overfor den samme utfordringen hver sommerferie, når det var pause og tid for å bygge opp kroppen. Han måtte dra til et tilfeldig treningssenter som ikke alltid hadde alt utstyret han ønsket å bruke. 

Løsningen for Mads Mensah Larsen ble en skreddersydd hjemmegym som ble satt opp i hagen på hytta hans, der han kunne få alt han trengte. Som en ekstra fordel sparer det også Mads Mensah tid, da han nå bare kan gå ut i hagen og få treningen unnagjort, i motsetning til før da han måtte kjøre til treningssenteret.

Drømmen om Champions League 

Mads Mensah Larsen drømmer stort om at vinde EHF Champions League, der er en europæisk turnering for de nationale mesterhold og nogle af de andre klubhold. At vinde EHF Champions League vil være det ultimative i Mads’ karriere. 

Skræddersyet home gym fra Fitness Engros der dækker Mads Mensahs behov 

Mads Mensah Larsen stod over for den samme udfordring ved hver sommerferie, hvor der var pause og tid til at bygge kroppen op, men han skulle ned i et tilfældigt træningscenter, hvor de ikke altid havde alle de ting, som han gerne vil bruge. 

Løsningen for Mads Mensah Larsen blev et skræddersyet home gym som blev indrettet i haven i hans sommerhus, hvor han kunne få, alt det han skulle bruge. Som en ekstra gevinst er det også tidsbesparende for Mads Mensah, da han nu bare kan gå ud i haven og få træningen klaret, hvor han førhen først skulle køre hen til træningscenteret.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point