Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
KICKSTART SOMMERFORMEN - SPAR OPP TIL 20%

SQ&SN Belt Squat Machine: Ny innovativ maskin for trening av ben og setemuskler

Få tips og triks om hvordan SQ&SN Belt Squat Machine kan forbedre treningen din og gi gode resultater.

SQ&SN Belt Squat Machine: Ny innovativ maskine til træning af ben og baller
SQ&SN Belt Squat Machine: Ny innovativ maskin for trening av ben og setemuskler
- af Fitness Engros
07.08.2023
Fitness Engros

SQ&SN Belt Squat Machine er en ny og innovativ treningsmaskin designet for å styrke og trene musklene i den nedre delen av kroppen, spesielt bena og setemusklene. 

Denne maskinen er et utmerket supplement eller alternativ til den velkjente Barbell Squat, da maskinen tar belastningen bort fra overkroppen og i stedet plasserer den på hoftene og bena. La oss utforske hvordan Belt Squat-maskinen fra SQ&SN kan forbedre treningen din og gi deg fantastiske resultater. 

Elegant design og solid konstruksjon 

SQ&SN Belt Squat Machine skiller seg først og fremst ut med sitt stilfulle og eksklusive design. Maskinen er konstruert med holdbare materialer og har en solid ramme som sikrer maksimal stabilitet under treningen. Den er bygget for å tåle selv de mest intense treningsøktene og vil være din pålitelige partner i jakten på sterkere ben og setemuskler. 

En stabil plattform for trygg og komfortabel trening 

En av fordelene med SQ&SN Belt Squat Machine er den stabile plattformen du står på når du utfører øvelsene. Uansett om du er nybegynner eller erfaren idrettsutøver, er det viktig å ha en trygg og komfortabel base å stå på. Maskinen gir deg akkurat det. Du kan stå trygt og sikkert på plattformen og presse deg selv til det ytterste uten bekymring for å gli eller miste balansen. 

Tre forskjellige måter å feste beltet på 

En annen interessant funksjon med SQ&SN Belt Squat Machine er muligheten til å feste det medfølgende beltet på tre forskjellige måter. Dette gir deg muligheten til å tilpasse maskinen etter dine individuelle behov.

Praktiske håndtak for ekstra stabilitet og komfort 

For å sikre ytterligere stabilitet under treningen, er SQ&SN Belt Squat Machine utstyrt med praktiske håndtak. Disse håndtakene gir deg muligheten til å holde fast og opprettholde riktig kroppsholdning fra start til slutt. Du kan føle deg trygg og sikker mens du utfører øvelsen og kan fokusere fullt ut på å trene bena og setemusklene.

Praktisk oppbevaring av vektskiver 

SQ&SN Belt Squat Machine er designet med praktisk oppbevaring av vektskiver. Dette betyr at du alltid har vektskivene innen rekkevidde under treningen. Du trenger ikke gå frem og tilbake for å hente vektskiver, noe som sparer deg tid og holder treningen effektiv.

Du kan enkelt tilpasse belastningen ved å legge til eller fjerne vektskiver etter behov. Begynn forsiktig og rolig, og sørg for å få teknikken helt på plass før du øker belastningen. 

Fordeler med Belt Squat i forhold til Barbell Squat 

Det er en rekke fordeler med å bruke SQ&SN Belt Squat Machine sammenlignet med den klassiske Barbell Squat. La oss se nærmere på disse fordelene: 

  1. Skåner skuldrene: Hvis du har skulderproblemer, kan en Belt Squat være et godt alternativ. Ved å fjerne belastningen fra overkroppen unngår du å belaste skuldrene og kan fortsatt få en effektiv trening av ben og setemuskler. 
  2. Reduserer belastning på ryggen: Hvis du har ryggproblemer eller ønsker å unngå belastning på ryggen, er Belt Squat en ideell løsning. Ved å overføre belastningen til hofter og ben kan du trene bena og setemusklene uten å belaste ryggen. 
  3. Økt intensitet: En tredje fordel med Belt Squat er at du kan trene hardere og tettere opp mot utmattelsesgrensen din - uten bekymring for manglende stabilitet. 

Korrekt bruk av SQ&SN Belt Squat Machine 

For å få mest mulig ut av treningen din og unngå skader, må vår nye maskin for trening av ben og setemuskler brukes riktig. Følg guiden nedenfor: 

  1. Ta beltet rundt livet og monter kjedet fra beltet på maskinen (unngå at det henger for mye kjede). 
  2. Plasser deg komfortabelt med god avstand mellom føttene, bøy knærne litt og plasser hendene på håndtakene. 
  3. Bøy knærne så langt ned du kan, og press deretter opp igjen - rolig og kontrollert. 
  4. Gjenta X antall ganger. 

Opplev SQ&SN Belt Squat Machine i vårt showroom 

Du har allerede fått god kjennskap til vår nye Belt Squat-maskin hvis du har lest til nå, men hvis du ønsker å bli enda bedre kjent med maskinen, kan du besøke vårt showroom. I vårt showroom i Taastrup nær København har vi mange av våre mest innovative og kvalitetsrike treningsmaskiner utstilt, og SQ&SN Belt Squat Machine er intet unntak.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Pick up Point