Prisene er inkl. toll og MVA
365 dagers returrett
Kundeservice: +47 22 53 55 59
Få tilgang til flere REP Fitness-produkter ved bestillinger på over 16 000 NOK. Les mer her

Fordelene med utendørs trening er mange - og det samme er mulighetene

Les mer om alle de mange mulighetene som finnes med utendørs trening.

Fordelene med utendørs trening er mange - og det samme er mulighetene
- af Fitness Engros
10.10.2023

Utendørs trening har blitt utrolig populært, på grunn av de mange fordelene det bringer med seg. Uansett om du er en erfaren atlet eller bare ønsker å komme i form, er det gode argumenter for å velge utendørs trening. I denne guiden vil vi utforske de forskjellige fordelene ved utendørs trening og se på de mulighetene som er tilgjengelige i dag.  

#1 Utendørs trening kan gi deg en bedre nattesøvn  

En av de store fordelene med utendørs trening er dens positive innflytelse på søvnkvaliteten. Forskning har vist at regelmessig fysisk aktivitet utendørs kan forbedre søvnen markant. Når du trener ute, utsetter du deg selv for naturlig lys, noe som hjelper med å regulere kroppens naturlige søvn-våken syklus. Dette kan hjelpe deg med å sovne raskere og forbedre søvnens dybde og kvalitet.  

#2 Å trene utendørs kan skape nødvendig variasjon i treningsrutinene dine  

Hvis du er lei av monotonien som kan oppstå ved å trene innendørs, kan utendørs trening tilby den nødvendige variasjonen. Ved å flytte treningen din utendørs kan du utforske forskjellige terreng og omgivelser som kan utfordre kroppen din på nye måter. Sykling, løping og fotturer kan tilføre moro og spenning til treningen din og holde deg motivert, og det samme gjelder for styrketrening og crossfit.  

#3 Du får frisk luft og massevis av D-vitamin  

En av de mest åpenbare fordelene med utendørs trening er tilgangen til frisk luft. Ved å trene ute får du muligheten til å inhalere ren og frisk luft, noe som kan ha en positiv innvirkning på åndedrettssystemet og generell helse. I tillegg er utendørs trening en fantastisk måte å få massevis av D-vitamin på. Sollys er vår primære kilde til D-vitamin, og ved å trene ute får du de nødvendige nivåene av dette viktige næringsstoffet.  

#4 Utendørs trening kan booste humøret og energinivået ditt  

En av de mest verdifulle fordelene med utendørs trening er dens positive innflytelse på humøret og energinivået. Forskning har vist at utendørs aktivitet kan øke produksjonen av endorfiner, også kjent som lykkehormoner. Dette kan forbedre humøret ditt og gi deg en følelse av glede og velvære.  

#5 Du slipper for et varmt og innestengt treningsmiljø  

En av de store fordelene med utendørs trening er muligheten til å unngå et varmt og innestengt miljø. Spesielt om sommeren kan innendørs treningssentre bli overopphetede, noe som kan gjøre treningen ubehagelig. Ved å trene ute kan du nyte den kjølige brisen og unngå å bli overopphetet.  

Nyt fordelene med utendørs trening med et Crossmaxx rig  

For de som ønsker å ta utendørs treningen til neste nivå, er det mange muligheter. Et populært valg er å bruke et Crossmaxx rig. Crossmaxx rigs finnes blant annet for utendørs bruk og kan tilpasses individuelt etter dine ønsker og behov. Disse rigs er modulære og gir mange muligheter for forskjellige treningsøvelser. Uansett om du er interessert i styrketrening, crossfit eller funksjonell trening, kan et Crossmaxx rig gi deg det nødvendige utstyret og fleksibiliteten til å trene ute.

Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard GLS Nærmeste Pick up Point